Клітковина розторопші
- В наявності
- Код: КК-000314
38 ₴/упаковка
- +380 (68) 126-20-94

Шрот насіння розторопші є потужним сорбентом, який здатний захистити печінку від негативного впливу токсинів, відновити її клітини, а також поліпшити стан організму в цілому. Крім того, даний продукт позитивно впливає на травну систему, прискорюючи обмін речовин і покращує роботу кишечника. Така клітковина може похвалитися унікальним складом. Вона насичена флавоноидными сполуками (силімарин), які являють собою антиоксидантів, що сповільнюють процеси старіння і підтримують шкіру в тонусі. До складу клітковини насіння розторопші також входять вітаміни А, Е, групи В, D, До, жири, токсифоллин, органічні кислоти, слиз, протеїни, кверцетин і мінерали: магній, кремній, фосфор, залізо, кальцій, цинк, кремній, мідь.
Расторопшева клітковина активно використовується в кулінарії, дієтології і просто для профілактики або запобігання розвитку проблем з печінкою, кишечником і шлунком. Більше того, вона дуже ефективна при цукровому діабеті, атеросклерозі, авітамінозі та гіпотиреозі. Рекомендується вживати макуха з насіння розторопші при відновлювальному періоді після проблем з печінкою, проходження курсу хіміотерапії і для зниження побічної дії ліків.
Властивості:
- зміцнює імунну систему;
- знижує рівень цукру в крові
- очищає і стимулює діяльність кишечника;
- нормалізує гормональний баланс;
- покращує кровообіг;
- виводить токсичні речовини з організму
- втамовує відчуття голоду;
- запобігає утворенню каменів у жовчному міхурі;
- допомагає відновлювати зруйновані клітини печінки
- має противиразковий ефект
Не рекомендується вживати клітковину насіння розторопші при загострених захворюваннях шлунково-кишкового тракту і при індивідуальній непереносимості
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 250 г |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 38 ₴/упаковка