Продавець Інтернет магазин Pozitiff розвиває свій бізнес на Prom.ua 2 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
187 відгуків
Інтернет магазин Pozitiff
+380 (66) 103-15-80
+380 (68) 126-20-94
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Клітковина кедрового горіха

  • На складі

180 грн/упаковка

Купити
+380 (66) 103-15-80
  • +380 (68) 126-20-94
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Клітковина кедрового горіха
Клітковина кедрового горіха
180 грн/упаковка
На складі
+380 (66) 103-15-80
  • +380 (68) 126-20-94
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Кедровий макуха виходить при віджиманні ядер кедрових горішків, в ньому залишаються всі мінерали і вітаміни, що знаходяться в кедрових горішках, а також до 37%кедрової олії.

Макуха кедровий володіє властивістю абсорбувати шлаки і виводити їх з організму.

Властивості:

  • Масова частка вологи і летких речовин до 5%;
  • Вміст олії - до 37%;
  • В ядрі горіха кедра сибірського містяться вітаміни Е, групи В, С. Вміст вітаміну Е становить 9,2-32,8 мг %; B1 - 0,128-1,1 мг %; В3 - 0,84-1,21 мг %. В ядрі горіхів молочної стиглості міститься до 64,0 мг % вітаміну С;
  • Містить високу кількість легкозасвоюваних білків (альбуміни, глобуліни, протамины), збалансований амінокислотний склад (більше 40% незамінних АК). Високий вміст легкозасвоюваних вуглеводів (клітковина-до 5%).

Білок ядра кедрового горіха має високе співвідношення амінокислот аргінін, лізин, що дозволяє припустити наявність у нього антихолестеринемических властивостей і використання в якості лікувального та профілактичного засобу при серцево-судинних захворюваннях.

Білки макухи з ядра кедрового горіха перевершують ідеальний білок за вмістом гістидину, метіоніну, цистеїну і триптофану, мають добре збалансований амінокислотний склад.

Вуглеводний склад ядра кедрового горіха представлений полісахариди (крохмаль, клітковина, пентозани, декстрини) і водорозчинними цукрами (глюкоза, фруктоза, сахароза і раффиноза). Відзначається високий вміст глюкози 2,83% і незначна кількість фруктози і сахарози - 0,25 і 0,44% відповідно. В той же час є дані про високий вміст сахарози 2,1-12,4% в ядрі кедрових горіхів

Макуха з ядра горіха кедра сибірського містить велику кількість мінеральних речовин - до 5%, які представлені певним набором макро - і мікроелементів.

Є високий вміст фосфору і магнію. У 100 г кедрових горіхів міститься добова потреба людини у магнії, марганцю, міді, цинку та кобальті.

Особливий інтерес, кедровий горіх представляє як природне джерело йоду. Добова потреба в йоді - 0,1-0,2 мг, а в ядрі його міститься в середньому 0,577 мг/кг.

Рекомендації до застосування:

  • Кедровий макуха є хорошим засобом при худосочности, виснаженні. Корисний людям, що перенесли важкі захворювання, що ведуть активний спосіб життя. Широко застосовується при лікуванні лімфи, захворювань крові.
  • Кедровий макуха обов'язково повинен бути присутнім у раціоні харчування вагітних, малюків і годуючих матерів (для лактації). При повній відсутності молока у старовину дітей вигодовували сумішшю, виготовленої з борошна кедрового горіха.
  • Кедровий макуха корисний при виразковій хворобі шлунка, дванадцятипалої кишки, гастритах, підвищеної кислотності, хворобах нирок, нервових розладах. Вживається при легеневих захворюваннях і туберкульозі.
  • Підвищує імунітет, сприяє нормалізації обміну речовин. Відмінний дієтичний продукт, який при вживанні сприяє підтримці здоров'я і збереження його на довгі роки.

Спосіб вживання:

  • Кедровий макуха вживається як добавка до їжі, так і самостійний продукт харчування.
  • Вживання 2-4 ст. ложок борошна(20 грам) в день повністю насичує організм необхідними компонентами.
  • Не рекомендується гаряча обробка. З кедрового макухи можливе виготовлення кедрових вершків і молока.

Кедрове молоко і вершки з давніх часів застосовувались для лікування нервових захворювань, туберкульозу легень і захворювань нирок не тільки в Сибіру, але і в багатьох країнах Західної Європи, куди експортувалися кедрові горіхи.

Подріблений жмих, відомий також як кедрова борошно або сухе кедрове молочко має в рази більше варіантів вживання, ніж цілісний.

Найвідоміший спосіб – приготувати кедрове молочко. Для цього просто змішайте пару чайних ложок меленої макухи з теплою водою, можна додати трохи меду. Кедрове молочко дають дітям з народження, і, до речі, це ідеальна заміна молока для дітей з алергією на лактозу. Дорослим можна пити молочко як самостійний напій, додавати в чай або каву.

Мелений макуха кедрового горіха часто використовують як інгредієнт для коктейлів або смузі в поєднанні з абсолютно будь-якими фруктами і ягодами. Як білковий коктейль, він насичує організм швидко і надовго.

Для тих, хто любить готувати корисні домашні десерти, кедровий макуха просто знахідка. Він поєднується практично з будь-якими продуктами, і може стати основою для здорових цукерок, домашньої халви, грильяжу, печива, пряників або тортів. Особливо цікавими виходять кедрові млинці.

Меленим макухою посипають салати, це надає їм незвичайний «об'ємний» смак, на основі макухи можна приготувати соуси.

 

 

Основні
Виробник АГАВА
ТипДієтичні продукти
УпаковкаДой-пак
Вага250 г
Термін придатності12 міс
  • Ціна: 180 грн/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner