Продавець Інтернет магазин Pozitiff розвиває свій бізнес на Prom.ua 2 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
187 відгуків
Інтернет магазин Pozitiff
+380 (66) 103-15-80
+380 (68) 126-20-94
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Олія із зародків кукурудзи преміум

  • На складі
  • Код: МК-021

від 35 грн/бут

Купити
+380 (66) 103-15-80
  • +380 (68) 126-20-94
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Олія із зародків кукурудзи преміум
Олія із зародків кукурудзи преміум
від 35 грн/бут
В наявності
+380 (66) 103-15-80
  • +380 (68) 126-20-94
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Склад олії із зародків кукурудзи:


- Вітаміни: Провітамін А, Вітаміни групи B, Вітамін K, Вітамін С, Вітамін E.
- Ненасичені жирні кислоти:
- Олеїнова кислота (до 49%);
- Ліноленова кислота (до 56%);
- Арахіновая кислота (до 1,7%).
- Насичені жирні кислоти: пальмітинова кислота, стеаринова кислота.
- Карбонові кислоти (міристинова, гексадеценовая, і лігноцеринова кислоти (від 0,1% до 1,7%).
- Жирно-ароматичні кислоти: ферулова кислота.
- Лецитин;
- Фітостерини.

Олія із зародків кукурудзи отримано методом одноразового холодного віджиму з добірних кукурудзяних зародків. Це натуральне і корисне рослинне масло з приємним запахом і смаком. Воно підходить для смаження та заправки різних страв, а також є популярним засобом народної медицини.
Кукурудза або маїс – одне з найдавніших рослин сімейства злаків. Батьківщиною походження кукурудзи вважається територія сучасної Мексики, а час її введення в культуру вчені відносять до 7-12 тисячоліттям до н. е. Кукурудзяні качани в той час були дуже маленькі і не перевищували в довжину 4-х сантиметрів. Так і в закритому качані вона стала зростати не відразу, що зменшувало терміни її зберігання. В американській історії роль кукурудзи дуже велика. Цивілізації того часу зобов'язані своєю появою і розквітом культури кукурудзи, так як саме вона лягла в основу високопродуктивного землеробства, без якого не може виникнути та існувати розвинуте суспільство.
Індіанці використовували кукурудзу в якості хлібного рослини. В їжу вони використовували не тільки зерна, але й стебла і навіть волоті. Із зерен вони пекли коржі, а пилком наповнювали пиріжки і готували з неї суп. В Європі кукурудзу стали обробляти тільки в 19 столітті, в цей же час в штаті Індіана було отримано харчове кукурудзяна олія. За свої цінні властивості масло називають Золотом Заходу. У Росії спочатку кукурудза з'явилась у Криму, а звідти поширилася повсюдно.
Кукурудзяну олію одержують із зародка, який становить всього 10% від ваги кукурудзяного зерна. У зародку міститься основна частина жиру – 80%, 74% мінеральних речовин і 20% білків.
У кукурудзяній олії міститься провітамін А, вітаміни С, К, групи В, деякі мінеральні речовини, лецитин, фітостерини, але особливо багато в ній вітаміну Е (навіть в оливковій його менше майже в 2 рази) і вітаміну F, який представляє собою комплекс ненасичених жирних кислот.
У 100 грамах кукурудзяного масла міститься більше 10 добових норм вітаміну Е, тому 1-2 ст. л. більш ніж достатньо для зміцнення і збереження здоров'я – звичайно, у поєднанні з іншими поживними речовинами. Особливо корисно масло, що отримується з кукурудзяних зародків методом холодного віджимання, а наявність у ньому великої кількості лецитину дозволяє застосовувати його для профілактики тромбозу і лікування атеросклерозу, настільки поширеного в наші дні серйозного захворювання.
Вітамін Е, що міститься в цьому маслі, включає альфа-токоферол – природні антиоксиданти, що зберігають нашу молодість і красу.
Завдяки вдалому поєднанню ненасичених жирних кислот, кукурудзяна олія приводить в норму жировий баланс в нашому організмі, надає еластичність судин, знижує рівень «шкідливого» холестерину в крові; використовується в лікуванні сечокам'яної хвороби, захворювань печінки і жовчовивідних шляхів, цукрового діабету та ожиріння. Якщо вживати кукурудзяна олія регулярно, то жовчний міхур завжди буде в тонусі, а його видільна функція – в нормі.
Лінолевої кислоти, яка регулює згортання крові і зміцнює імунітет, в кукурудзяній олії більше, ніж інших – до 56%; на другому місці олеїнова кислота – її буває до 49%; потім ідуть пальмітинова і стеаринова кислоти. Набагато менше в ньому (від 0,1 до 1,7%) міристинової, гексадеценовой, арахиновой і лігноцеринової кислот.
кукурудзяна олія
Ферулова кислота, що відноситься до групи жирно-ароматичних кислот та володіє антиоксидантними властивостями, теж є в кукурудзяній олії: вона попереджає розвиток пухлин, зупиняє процеси перекисного окислення ліпідів і захищає наші органи від наслідків стресу. Фітостерини – речовини, здатні гальмувати ріст пухлин, розвиток атеросклерозу, стимулюють імунітет і навіть змушують ракові клітини самознищуватися, теж можуть потрапляти в наш організм з кукурудзяним маслом – до речі, в нашій країні їх хронічний дефіцит поширений дуже широко.
Завдяки своїм цінним і корисним властивостям олія із зародків кукурудзи знайшло широке застосування в медицині, косметології, кулінарії і галузях промисловості.
Масло є прекрасним дієтичним продуктом, який зміцнює імунітет. Стимулює обмін речовин і легко засвоюється організмом.
У медицині масло використовують в якості лікувально-профілактичного засобу:
- Для лікування екземи та псоріазу;
- Для лікування опіків і загоєння невеликих ран;
- При цукровому діабеті;
- При проблемах роботи кишечника;
- При сінній лихоманці (полінозі);
- При астмі;
- При мігрені;
- При атеросклерозі: попереджає відкладення холестерину на стінках судин, знижує утворення тромбів, підвищує еластичність судин;
- При каменях у нирках і жовчному міхурі;
- При хворобах печінки.
Олія активізує роботу м'язів і покращує роботу мозку. Регулює видільну функцію, є ефективним жовчогінним засобом. Стимулює вироблення молока у годуючих жінок. Лінолева кислота, що міститься в маслі, зміцнює імунітет і регулює згортання крові. Масло попереджає і розвиток пухлин. При регулярному вживанні олії зародків кукурудзи поліпшується настрій, сон і самопочуття. Олія регулює діяльність мозку, тому воно особливо корисно дітям і вагітним жінкам.
В косметических целях масло подходит для ухода за волосами и кожей. Косметологи используют масло из зародышей кукурузы при массаже, добавляют его в лечебные и омолаживающие ванны. На основе этого масла делают домашнюю косметику. Масло поможет сохранить Вашу красоту и продлить молодость.
Масло обладает хорошими кулинарными свойствами. Оно прекрасно подходит для жарки, не дымится и не пенится. Его можно использовать при тушении овощей и мяса, заправлять им салаты и различные закуски. Улучшит оно запах и качество выпечки, придаст ей пышность и упругость.
Для профилактики заболеваний и укрепления организма рекомендуется принимать масло дважды в день по столовой ложке за полчаса до еды.
Для улучшения состояния кожи и волос можно наносить масло на проблемные участки в чистом виде или смешивать его с другими натуральными компонентами, например, медом.
Не стоит злоупотреблять приемом масла из зародышей кукурузы, так как оно обладает высокой калорийностью, что может привести к нежелательному набору веса.

Противопоказания к применению масла из зародыша кукурузы:
Олія із зародків кукурудзи практично не має протипоказань, за винятком індивідуальної непереносимості. Щоб не було неприємних наслідків, починайте приймати масло поступово і слухайте свій організм, тоді воно принесе Вам тільки користь.

 

 

Основні
Виробник АГАВА
Країна виробникУкраїна
Тип оліїКукурудзяна
Об`єм60 мл
ТипНефільтроване
ВіджимПерший холодний
УпаковкаСкляна тара
  • Ціна: від 35 грн/бут

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner