Продавець Інтернет магазин Pozitiff розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
350 відгуків
Інтернет магазин Pozitiff
+380 (66) 103-15-80
+380 (68) 126-20-94

Олія насіння інжиру

  • В наявності
  • Код: МК-012

від 220 ₴/бут

+380 (66) 103-15-80
  • +380 (68) 126-20-94
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Олія насіння інжиру
Олія насіння інжиру
від 220 ₴/бут
В наявності
+380 (66) 103-15-80
  • +380 (68) 126-20-94
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Олія кісточок інжиру

Нерафіноване, перший холодний віджим

Олія кісточок інжиру — дивовижна олія від рослини, яка відома у всіхрегулях, культурних трактатах.
Східна олія інжиру зазвичай готується арабськими лекарями окремо на замовлення, а жінки зберігали його красивих горщиків із шини та застосовували як цінний еліксир краси. Олія надзвичайно цінна своїми зволожувальними та поживними властивостями.

Традиційні рецепти східної косметики використовують його саме для цього. А активні речовини олії відновлюють ліпідний бар'єр шкіри, що дає змогу не тільки наситити її вологою, але й утримати її.

У разі регулярного зволоження шкіра має свіжий, відпочилий, сяйливий вигляд і довше залишається молодою. За допомогою цієї олії, застосовуючи її в чистому вигляді або додаючи інші олії, виготовляючи суміші, можна досягти найвищих лікувально- доглядових результатів. Лікувальна дія олії насіння інжиру: Має природний чинник вРЕ-захисту.

Використовується в натуральній косметиці для волосся і засобах для догляду за шкірою, як у чистому вигляді — це незамінний компонент органічних масок і пілінгів-скрабів, а також чудовий засіб для безпечної засмаги, він чудово захищає шкіру від пігментації.

Активні речовини олії найкорисніші для догляду за зрілою, а також чутливою, схильною до алергій шкіри. Його додають до складу готового натурального крему. Його полівітамінний склад і заспокійливі властивості допомагають шкірі впоратися з впливом довкілля.

Олія чудово матує шкіру, допомагає загоєнню запалень, живить і пом'якшує.
- В олійній масці, або як добавка в крем або маску, олія здатна діяти багатофункціонально, замінюючи кілька засобів одночасно. Стимулює оновлення клітин шкіри, що особливо необхідно в догляді за зрілою і шкірою, що в'яне.
- Косметична олія допомагає згладити неглибокі зморшки, надає шкірі еластичність, освіжає колір обличчя, нейтралізує вікову пігментацію.
- Для волосся олія насіння інжиру має природний кондиціонувальний ефект. Бальзам для волосся або маска з такою добавкою чудово розгладжують структуру волосся, надають м'якість і блиск. Рекомендується в програмі відновлення пошкодженого волосся.
Як альтернатива силіконовим добавкам, органічна олія інжиру не обважнює волосся й підходить для догляду за неслухняним і курчавим волоссям.
Олія насіння інжиру надзвичайно цінна своїми зволожувальними властивостями. Традиційні рецепти східної косметики використовують його для приготування натуральних кремів, лосьйонів, масок, мила ручної роботи.
Активні речовини 100% натуральної олії прямого пресування відновлюють ліпідний бар'єр шкіри, що дає змогу не тільки наситити її вологою, але й утримати її.

 

Основні
ВиробникАГАВА
Країна виробникУкраїна
Тип оліїКедрове
Об`єм30 мл
ТипНефільтроване
ВіджимПерший холодний
УпаковкаСкляна тара
  • Ціна: від 220 ₴/бут

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner