Клітковина маку 250 г
- В наявності
- Код: КК-0004214
50 ₴
- +380 (68) 126-20-94

Макова клітковина, шрот маку
Клітковина насіння маку — натуральний харчовий продукт, що має великий спектр корисних властивостей. Макова клітковина виготовляється з насіння маку, завдяки чому зберігає ті ж корисні властивості та багатий на вітаміни та унікальні мікроелементи склад. Вміст рослинних волокон активізує перистальтику кишківника, сприяє ефективному очищенню організму від шлаків і токсинів, сприяє відновленню оптимального балансу кишкової мікрофлори та зміцненню імунітету.
Клітковина маку — це цінне джерело кальцію рослинного походження, який легко засвоюється організмом, зміцнюючи кісткову тканину суглобів, кісток і зубів. Сприяє покращенню мінерального обміну речовин в організмі. У маковій клітковині міститься кальцій, калій, магній, натрій, фосфор, йод, марганець, залізо, мідь, цинк, селен, вітаміни А, С, Е, група В (В1, В2, В3, В5, В6, В9).
Клітковина насіння маку використовується під час виготовлення хлібобулочних і кондитерських виробів як начинка або присипка, додають у каші, салати, супи. Є прекрасним додатковим інгредієнтом у різних оздоровлювальних коктейлях і смузі.
Властивості
- сприяє перистальтиці кишківника;
- зміцнює кісткову тканину;
- покращує гостроту зору;
- заспокоює нервову систему;
- запобігає формуванню каменів у нирках;
- зменшує запальні процеси в організмі;
- зміцнює імунітет;
- скорочує ризик утворення злоякісних пухлин.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | АГАВА |
Країна виробник | Україна |
Ціна за 1 кг | 60 |
- Ціна: 50 ₴